Menu Zapri menu

12'6" 30" 6"

ZARYA

Garancija: 3 LETA

možnost tudi obročnega nakupa !

Obseg uporabe

Touring / Race
Hitrost
Stabilnost
Izkušnje
Smer

OBLIKA TOUR
STABILNA IN HITRA

Napihljiva sup deska AMANZI ZARYA je primerna za vsakogar. Na njej se boš dobro počutil/a, če si začetnik ali napredni supar. Zaradi svoje širine je deska izredno stabilna, trdna in ohranja obliko brez upogibanja in dodatnih ojačitev. Dolg koničast nos omogoča minimalen izpodriv vode. Prednji prožni smernik s pomočjo odrezanega repa deske zagotavlja dobro držanje smeri. Izmed vseh naših sup desk ima AMANZI ZARYA najmanjšo ukrivljenost nosu. Šele preizkušaš touring sup deske? AMANZI ARIA je super za tvoje začetne podvige na dolge razdalje. Ima iste lasnosti kot AMANZI ZARYA. Vsem ekspertnim dolgoprogašem pa bo AMANZI ZARYA odkrila nove dimenzije supanja na dolge proge.

INOVATIVNA TEHNOLOGIJA
EKSKLUZIVNA V-STRUKTURA

Debelina supa AMANZI ZARYA omogoča izredno trdnost deske. Hkrati pa debelina omogoča plovnost že pri 13 – 17 PSI. Zaradi tega boš vložil/a ter bistveno manj napora v napihovanje supa. Sredica Drop-stitch (high-density weave) v deski sodi med najkvalitetnejše v industriji. Trup smo inovativno zasnovali kot v-struktura. Celotna dolžina spodnjega dela sup deske ima poudarjen ugrez od sredine navzven. Rezultat je odlično ohranjanje smeri in izjemna stabilnost. Napihljiva sup deska AMANZI ZARYA je del visokokakovostne serije AMANZI. V seriji AMANZI se poslužujemo vrhunskih materialov in uporabljamo napredno tehnologijo.

SUPANJE
NA DOLGE RAZDALJE

Sup deska AMANZI ZARYA te bo popeljala na dolge proge po reki, jezeru ali, morju. Če ti prija družba, povabi sopotnika. AMANZI Zarya vaju bo oba brez težav popeljala po vodni gladini. Zaradi svoje oblike je deska prisesana na vodno površino s kar največjim izkoristkom, ki ga njena dolžina omogoča. Poleg tega boš zaradi dobrega držanja smeri plul naravnost proti novim dogodivščinam.

SUPAJ DLJE. Z ZARYO!

Ne zamudi neverjetne dogodivščine na sup deski. Stopi na Zaryo in zaveslaj na dolge proge.

Posebnosti

KI ZARYO NAREDIJO POSEBNO
 • SHARK
  AGRESIJA
 • V-MODUL
  SPREDAJ
 • DVOSLOJNA FUSION
  TEHNOLOGIJA
 • U.S.
  FIN BOX
 • TOURING FIN AMANZI
  QUICK LOCK

Tehnične

podrobnosti
Nosilnost (kg): 125
Prostornina (l): 308
Dolžina (cm): 381 (12'6")
Širina (cm): 76,2 (30")
Debelina (cm): 15 (6")
Teža deske (kg): 9,8

Paket Zarya vsebuje vse

ZA SUPER IZKUŠNJO

Z nakupom Amanzi napihljive sup deske dobiš vse za super vodno doživetje. S praktičnim in udobnim nahrbtnikom lahko svoj Amanzi napihljivi sup neseš tudi na najbolj skrite kotičke. Vanj lahko spraviš priloženo varnostno vrvico. S tlačilko z dvosmernim delovanjem lahko vse moči prihraniš za veslanje. Pri obojestranskem napihovanju 1,8l + 1,8l namreč doseže 15 psi, pri enostranskem napihovanju 1,8l pa 26 psi. Super za vse, ki jim dvigovanje uteži za napihovanje supa ne diši. Da boš vedno brez skrbi, pa v priročnem setu za popravila najdeš obliže v barvah desk in lepilo za hitra popravila.

TE ZANIMA OSTALA PONUDBA NAŠIH SUP IN FOIL DESK?

Seveda te zanima ostala ponudba :)