Menu Zapri menu

14' 24" 6"

Ryu

Garancija: 3 LETA

MOŽNOST TUDI OBROČNEGA NAKUPA

Obseg uporabe

Race
Hitrost
Stabilnost
Izkušnje
Smer
 

RACE OBLIKA
ZA PRESEGANJE MEJ SUPANJA

Sup deska AMANZI RYU RACE je zasnovana za zahtevnejše uporabnike. Njena dolžina poskrbi za najvišjo stopnjo držanja smeri in skrbi za super hitrost. AMANZI RJU je zate, če si želiš, da se v tebi prebudi pravi sup zmaj. Zaradi implementiranega subtilnega zavihanega nosa in sprednjega smernika, se deska utiri in ustvari vodno linijo takoj, ko stopiš na sup. Rep deske je oblikovan tako, da ima vrtinčenje vode minimalen vpliv na zmogljivost.

 

INOVATIVNA TEHNOLOGIJA
EKSKLUZIVNA V-STRUKTURA

Debelina deske omogoča izredno togost in plovnost supa. Plovnost supa je možna že pri 17 - 20 PSI. Zaradi tega boš vložil/a bistveno manj napora v napihovanje supa. Sredica Drop-stitch (high-density weave) v supu sodi med najkakovostnejše v industriji. Trup smo inovativno zasnovali kot v-struktura. Cela sup deska ima poudarjen ugrez po celotni dolžini deske. V-struktura je rezervirana samo za naše najbolj ekskluzivne sup deske. Rezultat je brezkompromisno držanje smeri in dodatna stabilnosti. Zaradi V-strukture trup deske odlično prenaša torzijske sile.

 

DOSEGANJE SUPER HITROSTI
NA VSEH VODNIH GLADINAH

AMANZI RJU RACE je vrhunska SUP deska . Odlična izbira je za zahtevne uporabnike, ki iščejo najboljšo kakovost, vrhunsko držanje smeri in izjemno hitrost. Z njo se lahko suvereno podaš tudi na tekmovanje. Pa naj bo to na reki, jezeru ali morju. Zasnovana je za doseganje najvišjih ciljev na vodi in je primerna za resnične zmagovalce. Pri veslanju ne prihaja do nepotrebne prepogoste tranzicije vesla. Zato boš dosegel/a tek »flow« deske hitreje. Če si želiš zelo deske, vendar potrebuješ malo več stabilnosti, izberi sup AMANZI OROSHI. Ima enake karakteristike kot AMANZI RYU. Vendar je AMANZI OROSHI malenkost širši, zato nudi malo več stabilnosti.

 

SUPAJ HITREJE. Z RYU!

Ne zamudi neverjetne dogodivščine na sup deski. Stopi na Ryu in se podaj na sup dirko.

 
 
 

Posebnosti

KI RYU NAREDIJO POSEBNO
 
 • MOGOČNOST
  ZMAJA
 • V-MODUL
  FULL
 • DVOSLOJNA FUSION
  TEHNOLOGIJA
 • U.S.
  FIN BOX
 • TOURING FIN AMANZI
  QUICK LOCK
 
 
 

Tehnične

podrobnosti
 
Nosilnost (kg): 100
Prostornina (l): 301
Dolžina (cm): 426 (14')
Širina (cm): 61 (24")
Debelina (cm): 15 (6")
Teža deske (kg): 9,4
 
 

Paket Ryu vsebuje vse

ZA SUPER IZKUŠNJO

Z nakupom Amanzi napihljive sup deske dobiš vse za super vodno doživetje. S praktičnim in udobnim nahrbtnikom lahko svoj Amanzi napihljivi sup neseš tudi na najbolj skrite kotičke. Vanj lahko spraviš priloženo varnostno vrvico. S tlačilko z dvosmernim delovanjem lahko vse moči prihraniš za veslanje. Pri obojestranskem napihovanju 1,8l + 1,8l namreč doseže 15 psi, pri enostranskem napihovanju 1,8l pa 26 psi. Super za vse, ki jim dvigovanje uteži za napihovanje supa ne diši. Da boš vedno brez skrbi, pa v priročnem setu za popravila najdeš obliže v barvah desk in lepilo za hitra popravila.

 

TE ZANIMA OSTALA PONUDBA NAŠIH SUP IN FOIL DESK?

Seveda te zanima ostala ponudba :)