Menu Zapri menu

SUP DESKA RESCUE BOARD

POMAGA REŠEVATI ŽIVLJENJA

RESCUE BOARD napihljiva reševalna deska je namenjena za reševalce iz vode. Nujna reševalna oprema, če želiš za sebe in druge povečati stopnjo varnosti med vodnimi aktivnostmi. Stopi na RESCUE BOARD sup. Imej boljši pregled in nadzor nad dogajanjem v vodi. In če pride do nesreče? Z RESCUE BOARD sup desko boš kopalcu hitro priskočil/a na pomoč in ga odpeljal/a na varno.

 

REŠEVALNA DESKA
ZA VEČJO VARNOST MED VODNIMI AKTIVNOSTMI

V svetu je že dolgo časa razširjeno reševanje iz vode s pomočjo sup desk. RESCUE BOARD je specializirana napihljiva sup deska za reševanje iz vode, zasnovana izpod naših rok; ZRV (zveza Reševalcev iz Vode Slovenije) ter Amanzi (Slovenska blagovna znamka sup opreme) . Z RESCUE BOARD desko boste povečali varnost med vodnimi aktivnostmi na naravnih kopališčih v kampih, hotelih... RESCUE BOARD desko lahko uporabite za reševanje ponesrečencev iz morja, jezera kot tudi iz reke.

 
 
 

TEHNOLOGIJA DVOJNE KOMORE
NOV STANDARD NA PODROČJU VARNOSTI

RESCUE BOARD reševalna deska je opremljena s tehnologijo dvojne komore. Z dodatno notranjo komoro smo postavili nov standard na področju varnosti. V primeru, da se ena izmed komor predre, se deska ne potopi. Poleg večje varnosti notranja dodatna komora omogoča boljšo plovnost. Teža in oblika deske poskrbita za hitro in stabilno supanje, da lahko čimprej priveslaš do ponesrečenca. Detajli na deski so skrbno izbrani in integrirani na desko z namenom ponesrečenca čimprej potegniti iz vode, ga varno prepeljati na kopno in mu nuditi pomoč.

 

OPREMITE SE Z RESCUE BOARD SUP DESKO IN POSKRBITE ZA VARNOST NA KOPALIŠČIH!

Po želji lahko reševalno desko opremimo z emblemom vaše reševalne ekipe ali letovišča.

 
 
 

Tehnične

podrobnosti
 
Nosilnost (kg): 45 - 195
Prostornina (l): 323
Dolžina (cm): 365,8 (12')
Širina (cm): 76 (30")
Debelina (cm): 15 (6")
Teža deske (kg): 13
 
 

PAKET RESCUE BOARD

KAJ VSEBUJE

Ob nakupu napihljive sup deske RESCUE BOARD prejmete priročen nahrbtnik. Nahrbtnik je namenjen prenašanju sup deske in ostale sup oprem. Nahrbtnik lahko prenašate na hrbtu. Za krajše razdalje pa lahko uporabite stranski ali zgornji ročaj. Poleg nahrbtnika prejmete še smernik (fin), ki ga enostavno sami namestite na sup desko. Kako desko napihniti, vstaviti smerniik (fin) in kako z desko ravnati boste lahko prebrali v priloženih navodilih.