Menu Zapri menu

14' 28" 6"

Oroshi

Garancija: 3 LETA

možnost tudi obročnega nakupa !

Obseg uporabe

Race
Hitrost
Stabilnost
Izkušnje
Smer

RACE OBLIKA
MOJSTROVINA V ELITNI DOLŽINI

Sup deska AMANZI OROSHI je zasnovana za zahtevnejše uporabnike. Njena dolžina poskrbi za najvišjo stopnjo držanja smeri in skrbi za super hitrost. AMANZI OROSHI JE ZATE, če si želiš hitrosti, pri tem pa ohraniti malo več stabilnosti. Zaradi implementiranega subtilnega zavihanega nosa in sprednjega smernika, se deska utiri in ustvari vodno linijo takoj, ko stopiš na sup. Rep deske je oblikovan tako, da ima vrtinčenje vode minimalen vpliv na zmogljivost.

INOVATIVNA TEHNOLOGIJA
EKSKLUZIVNA V-struktura

Debelina deske omogoča izredno togost in plovnost supa. Plovnost supa je možna že pri 17 – 20 PSI. Zaradi tega boš vložil/a bistveno manj napora v napihovanje supa. Sredica Drop-stitch (high-density weave) v supu sodi med najkakovostnejše v industriji. Trup smo inovativno zasnovali kot v-struktura. Cela sup deska ima poudarjen ugrez po celotni dolžini deske. V-struktura je rezervirana samo za naše najbolj ekskluzivne sup deske. Rezultat je brezkompromisno držanje smeri in dodatna stabilnosti. Zaradi V-strukture trup deske odlično prenaša torzijske sile.

DOSEGANJE SUPER HITROSTI
NA VSEH VODNIH GLADINAH

AMANZI OROSHI je odlična izbira, če si želiš aktivne športne rekreacije. Z njo se lahko suvereno podaš tudi na tekmovanje. Pa naj bo to na reki, jezeru ali morju. Zasnovana je tako, da dosega čim višjo hitrost v čim krajšem času. Pri veslanju ne prihaja do nepotrebne prepogoste tranzicije vesla. Zato boš dosegel/a tek »flow« deske hitreje. Če si želiš še hitrejše sup deske, potem priporočamo AMANZI KARR. Ima enake karakteristike kot AMANZI OROSHI. AMANZI KARR je malenkost ožji, zato dosega še večjo hitrost.

SUPAJ HITREJE. Z OROSHI!

Ne zamudi neverjetne dogodivščine na sup deski. Stopi na Oroshi in se podaj na sup dirko.

Posebnosti

KI OROSHI NAREDIJO POSEBNO
 • LEV
  ELEGANCA, HITROST IN UDOBJE
 • V-MODUL
  FULL
 • DVOSLOJNA FUSION
  TEHNOLOGIJA
 • U.S.
  FIN BOX
 • TOURING FIN AMANZI
  QUICK LOCK

Tehnične

podrobnosti
Nosilnost (kg): 125
Prostornina (l): 365
Dolžina (cm): 426,7 (14')
Širina (cm): 71,2 (28")
Debelina (cm): 15 (6")
Teža deske (kg): 9,7

Paket Oroshi vsebuje vse

ZA SUPER IZKUŠNJO

Z nakupom Amanzi napihljive sup deske dobiš vse za super vodno doživetje. S praktičnim in udobnim nahrbtnikom lahko svoj Amanzi napihljivi sup neseš tudi na najbolj skrite kotičke. Vanj lahko spraviš priloženo varnostno vrvico. S tlačilko z dvosmernim delovanjem lahko vse moči prihraniš za veslanje. Pri obojestranskem napihovanju 1,8l + 1,8l namreč doseže 15 psi, pri enostranskem napihovanju 1,8l pa 26 psi. Super za vse, ki jim dvigovanje uteži za napihovanje supa ne diši. Da boš vedno brez skrbi, pa v priročnem setu za popravila najdeš obliže v barvah desk in lepilo za hitra popravila.

TE ZANIMA OSTALA PONUDBA NAŠIH SUP IN FOIL DESK?

Seveda te zanima ostala ponudba :)