Menu Zapri menu
 

O nas

Kdo smo in kaj počnemo?

 
 

SUPANJE JE SUPER

Sup desko neseš v vodo, stopiš nanjo, pograbiš veslo in na resnično edinstven način odkrivaš naravne lepote. Sem Urban Lagoja in leta 2013 me je ljubezen do tega raznolikega športa navdihnila za ustanovitev prve slovenske blagovne znamke sup desk AMANZI. Dopolnjujeta pa jo tudi blagovni znamki AZULBOARDS in SUPSTORE. Supanje je lahko ekstremno ali meditativno. Zato so tudi AMANZI sup deske raznolike. Primerne so tako za prve zamahe kot za veslaške podvige. Če si želiš stabilno in hitro napihljivo sup desko vrhunske kakovosti, edinstvene oblike in barve, je AMANZI tudi zate.

AMANZI uporablja najboljše materiale in implementira najsodobnejše tehnologije. Super izkušnjo ti obljublja dovršen, lep in uporaben sup, ki ti zagotavlja izreden performas in zadovoljstvo na vodni gladini. To potrjujejo številni zadovoljni super uporabniki po vsem svetu, ki cenijo tudi dodatno podporo iz prve roke.

 

VŠEČ SO TI NAŠI SUPI, PA NE VEŠ KATEREGA IZBRATI?

Ne skrbi. Mi vemo, katera sup deska bo ravno pravšnja zate. Ne, ne. Nismo vedeževalci. Če pa nam zaupaš svoje želje, bomo takoj vedeli, katera sup dogodivščina ti je pisana na kožo. Ne izgubljaj čas. Obrni se na nas.