Menu Zapri menu

12'6" 28" 6"

Maji

Garancija: 3 LETA

MOŽNOST TUDI OBROČNEGA NAKUPA

Obseg uporabe

Race
Hitrost
Stabilnost
Izkušnje
Smer
 

RACE OBLIKA
ZA ODKRIVANJE ČAROBNOSTI VODE

Sup deska AMANZI MAJI RACE je primerna za začetnike in profesionalce. Njen eleganten dizajn in prava mera drznosti bosta popeljala vaše vodne izkušnje na novo raven. AMANZI MAJI je zate, če si želiš nepogrešljiv pripomoček za izpopolnjevanje svojih spretnosti na vodi in uživati v raziskovanju vodnih čudes. Zaradi implementiranega subtilnega zavihanega nosa in sprednjega smernika, se deska utiri in ustvari vodno linijo takoj, ko stopiš na sup. Rep deske je oblikovan tako, da ima vrtinčenje vode minimalen vpliv na zmogljivost.

 

INOVATIVNA TEHNOLOGIJA
EKSKLUZIVNA V-STRUKTURA

Debelina deske omogoča izredno togost in plovnost supa. Plovnost supa je možna že pri 13 - 17 PSI. Zaradi tega boš vložil/a bistveno manj napora v napihovanje supa. Sredica Drop-stitch (high-density weave) v supu sodi med najkakovostnejše v industriji. Trup smo inovativno zasnovali kot v-struktura. Cela sup deska ima poudarjen ugrez po celotni dolžini deske. V-struktura je rezervirana samo za naše najbolj ekskluzivne sup deske. Rezultat je brezkompromisno držanje smeri in dodatna stabilnosti. Zaradi V-strukture trup deske odlično prenaša torzijske sile.

 

ODKRIVANJE ČAROBNOSTI VODE
Z NAŠO AMBASADORSKO DESKO

AMANZI MAJI RACE je prava sup izbira za vse, ki si želijo uživanja na supu. SUP deska je idealna za pustolovščino po reki, jezeru ali, morju. Na sup deski AMANZI MAJI lahko supaš sam/a ali v paru. Njena širina bo poskrbela za dobro stabilnost. Oblika deske in tehnologija bosta poskrbeli za dobro držanje smeri in višjo hitrost. S sup desko AMANZI MAJI sta zabava in nove dogodivščine zagotevljeni.

 

SUPAJ HITREJE. Z MAJI!

Ne zamudi neverjetne dogodivščine na sup deski. Stopi na Maji in se podaj na sup dirko.

 
 
 

Posebnosti

KI MAJI NAREDIJO POSEBNO
 
 • SPRETNOST IN HITROST
  TJULNJA
 • V-MODUL
  FULL
 • DVOSLOJNA FUSION
  TEHNOLOGIJA
 • U.S.
  FIN BOX
 • TOURING FIN AMANZI
  QUICK LOCK
 
 
 

Tehnične

podrobnosti
 
Nosilnost (kg): 115
Prostornina (l): 285
Dolžina (cm): 381 (12'6")
Širina (cm): 71 (28")
Debelina (cm): 15 (6")
Teža deske (kg): 9,6
 
 

Paket Maji vsebuje vse

ZA SUPER IZKUŠNJO

Z nakupom Amanzi napihljive sup deske dobiš vse za super vodno doživetje. S praktičnim in udobnim nahrbtnikom lahko svoj Amanzi napihljivi sup neseš tudi na najbolj skrite kotičke. Vanj lahko spraviš priloženo varnostno vrvico. S tlačilko z dvosmernim delovanjem lahko vse moči prihraniš za veslanje. Pri obojestranskem napihovanju 1,8l + 1,8l namreč doseže 15 psi, pri enostranskem napihovanju 1,8l pa 26 psi. Super za vse, ki jim dvigovanje uteži za napihovanje supa ne diši. Da boš vedno brez skrbi, pa v priročnem setu za popravila najdeš obliže v barvah desk in lepilo za hitra popravila.

 

TE ZANIMA OSTALA PONUDBA NAŠIH SUP IN FOIL DESK?

Seveda te zanima ostala ponudba :)