Kdo smo oz. sem Amanzi?

Predstavitev podjetja


Podjetje je bilo ustanovljeno marca 2013, izključno z vizijo razvoja in proizvodnjo napihljivih SUP desk. Amanzi je Slovenska blagovna znamka SUP opreme. Amanzi pomeni voda. Naša vizija je enostaven, lep in kvaliteten produkt, ki služi namenu.

Sup je bila ljubezen na prvi pogled, enostaven, dostopen in prav res versatilen šport. Lahko je ekstremno ali nad vse meditativno. Tako kot glasba primerna vzdušju. Ti izbiraš!

Ne zahteva kup priprav, pravzaprav je sprehod ali kolesarjenje na vodi, tudi letni čas s primerno opremo ni več omejitev. Najmočnejši spomini so ravno ti, kot je sveže zasneženo Bohinjsko jezero, praznični Bled okoli Božiča , da ne omenjam vseh jesenskih barv ob rečni strugi. Noro!

Deske Amanzi sledijo tem načelom, kar pomeni da naše deske želijo biti versatilne s poudarjeno lastnostjo (ti izbiraš tempo), oz. so zasnovane tako da so prijazne za začetnike in jih ne prerastete oz. deska sledi vašemu napredku. Vse deske imajo dano poslanstvo oz. to poudarjeno lastnost Allaround, Tour, Race... katero spremlja filozofija Amanzi, da deska mora biti versatilna!

Hvala za pozornost,
AMANZI team.