Menu Zapri menu

10'6" 32" 6"

JAX

Garancija: 3 LETA

možnost tudi obročnega nakupa !

Obseg uporabe

Allround
Hitrost
Stabilnost
Izkušnje
Smer

ALL ROUND OBLIKA
PRIMERNA ZA VSE NIVOJE SUPANJA

Napihljiva sup deska AMANZI JAX 10'6 je primerna tako za začetnike, kot tudi za napredne suparje. Če sodiš med višje in težje suparja, potem si izberi AMANZI JAX 10'8. Deski imata enake karakteristike. Le, da je AMANZI JAX 10'8 posebej primerna za višje in težje suparje.

Vsestranska uporaba supa AMANZI JAX 10'6 se skriva v njeni obliki ALL ROUND. Sup deska ima srednje ozek nos, ki ni špičast in ne polkrožen. Takšna oblika zagotavlja stabilnost in izboljša izpodriv vode. Odrezan raven rep deske zagotavlja boljše držanje smeri. Pri ohranjanju smeri bistveno pripomore tudi centralni smernik.

VRHUNSKA TEHNOLOGIJA
ZA VRHUNSKO DOŽIVETJE

Debelina deske AMANZI JAX 10'6 omogoča izredno trdnost supa. Hkrati pa debelina omogoča plovnost že pri 13 – 17 PSI. Zaradi tega boš vložil/a ter bistveno manj napora v napihovanje supa. Sredica Drop-stitch v deski sodi med najkvalitetnejše v industriji. Napihljiva sup deska AMANZI JAX 10'6 je del visokokakovostne serije AMANZI. V seriji AMANZI se poslužujemo vrhunskih materialov in uporabljamo napredno tehnologijo.

RAZNOLIKA REKREACIJA
VSESTRANSKO DOŽIVETJE

Na supu AMANZI JAX 10'6 boš lahko izkusil/a vsestransko rekreacijo. Ne glede na to, kje. Na reki, jezeru ali na morju, za AMANZI JAX 10'6 ni ovir. Na sup AMANZI JAX 10'6 lahko povabiš sopotnika in supata v dvoje. Privošči si ležerno supanje. Mogoče te mika joga ali pilates na supu? Privoši si ju na AMANZI JAX 10'6 deski. Si za adrenalinski podvig? S sup desko AMANZI JAX 10'8 lahko surfaš na valovih. Še več. Podaj se na drzni spust po reki.

SUPAJ VSESTRANSKO. Z JAX 10'6"!

Ne zamudi neverjetne dogodivščine na sup deski. Stopi na Jax in izkusi raznovrstne sup dogodivščine.

Posebnosti

KI JAX NAREDIJO POSEBNO
 • PIRANHA
  PRILAGODLJIVOST
 • DVOSLOJNA FUSION
  TEHNOLOGIJA
 • U.S.
  FIN BOX
 • TOURING FIN AMANZI
  QUICK LOCK

Tehnične

podrobnosti
Nosilnost (kg): 170
Prostornina (l): 296,8
Dolžina (cm): 320 (10'6")
Širina (cm): 81,3 (32")
Debelina (cm): 15 (6")
Teža deske (kg): 9,3

Paket Jax vsebuje vse

ZA SUPER IZKUŠNJO

Z nakupom Amanzi napihljive sup deske dobiš vse za super vodno doživetje. S praktičnim in udobnim nahrbtnikom lahko svoj Amanzi napihljivi sup neseš tudi na najbolj skrite kotičke. Vanj lahko spraviš priloženo varnostno vrvico. S tlačilko z dvosmernim delovanjem lahko vse moči prihraniš za veslanje. Pri obojestranskem napihovanju 1,8l + 1,8l namreč doseže 15 psi, pri enostranskem napihovanju 1,8l pa 26 psi. Super za vse, ki jim dvigovanje uteži za napihovanje supa ne diši. Da boš vedno brez skrbi, pa v priročnem setu za popravila najdeš obliže v barvah desk in lepilo za hitra popravila.

TE ZANIMA OSTALA PONUDBA NAŠIH SUP IN FOIL DESK?

Seveda te zanima ostala ponudba :)