Menu Zapri menu

Blog

V blogu razkrivamo nekaj super nasvetov za prve korake na sup deski. S teboj delimo tudi naše sup dogodovščine. Tukaj boš našel še zapise o super lokacijah za super sup izkušnjo. Pa še kaj se najde. Želimo ti prijetno prebiranje!

blog_19.jpg
avg. 7, 2019

NAKUP SUP DESKE (PRE)VELIK ZALOGAJ? NI PANIKE, NAJAMI JO!

Cenovni razpon SUP desk je širok. Za nakup deske lahko odšteješ vse od 300 evrov pa tja do 1500 evrov. Moj nasvet – naj te ne premami poceni SUP deska.

Več
blog_varnost.jpg
avg. 4, 2019

OPREMA, KI JO POTREBUJEŠ: SUP DESKA + SUP VESLO + ? = SUPANJE

SUP deska in veslo za SUP predstavljata osnovno opremo, ki ti načeloma že omogoča supanje. Če nisi pristaš poletnih sončnih opeklin in ne bi rad, da ti SUP zbeži in je tvoja varnost ogrožena, potem je bolje, če s seboj vzameš še nekaj opreme.

Več
blog_13.jpg
avg. 2, 2019

KATERA JE BOLJŠA: NAPIHLJIVA SUP DESKA ALI TRDA SUP DESKA?

Odvisno od tega, za kakšen namen boš SUP desko uporabljal. Trda deska je prava za tebe, če želiš postati profesionalni SUP mojster. Ravno tako se trda deska bolje obnese, če jo želiš uporabljati za surfanje na divjih

Več
blog_06.jpg
jul. 31, 2019

PRIMERNA SUP DESKA ZA TEBE JE…

…takšna, ki je primerno oblikovana za vrsto rekreacije, ki si jo želiš izkusiti na SUP deski. Ne glede na namen, za katerega želiš desko uporabljati, pomembna podatka, ki ju

Več
blog_01.jpg
jul. 30, 2019

SUPANJE NA SUP DESKI: KAJ JE TO IN ZAKAJ JE SUPER

Supanje je super! SUP desko neseš v vodo, stopiš nanjo, pograbiš veslo in greš. Na prav edinstven način začneš odkrivati naravne lepote neposredno iz vode. Hitro, počasi, sede, stoje, sam, v dvoje... Pa precej preprosto je. Vse kar moraš za začetek obvladati je plavanje. Ni čudno, da z vsakim letom narašča število navdušenih suparjev.

Več

Sup izlet Bled

Tokrat sva se na novega leta dan odločila, da v prelepem sočnem vremenu preizkusiva nove DRY SUIT obleke na Blejskem jezeru.

Več
blog_20.jpg