Menu Zapri menu

RUBIK 10'6" 33" 6"

WINDSUP

Garancija: 3 LETA

možnost tudi obročnega nakupa !

Obseg uporabe

Allround
Hitrost
Stabilnost
Izkušnje
Smer

ODLIČNA ZA SUPANJE
POPOLNA TUDI ZA JADRANJE

Sup deski RUBIK WINDSUP lahko rečeš kar kameleon. Iz vsestranske sup deske jo enostavno spremeniš v desko za jadranje. Tako lahko jutranje brezvetrje izkoristiš za supanje, popoldanski veter pa za adrenalinsko jadranje.

VRHUNSKA TEHNOLOGIJA
ZA VRHUNSKO DOŽIVETJE

Deska AZULBOARDS Rubik WINDSUP 10'6"33"6" izstopa zaradi svoje oblike, ki zagotavlja izjemno trdnost supa. Pri nizkem tlaku med 11 in 15 PSI je pripravljena za uporabo, kar olajša postopek napihovanja. S sredico Drop-stitch spada med najkvalitetnejše v industriji. Ta napihljiva sup deska je del prestižne znamke AMANZI, ki slovi po uporabi vrhunskih materialov in napredni tehnologiji.

DVA VODNA ŠPORTA
NA ENI DESKI

RUBIK WINDSUP premore vse odlične lastnosti, ki jih združuje serija AZULboards. Zaradi svoje »all-around« oblike in širine je izjemno stabilna, zato je primerna tako za začetnike kot tudi za napredne sup mojstre. Na deski lahko doživiš vsestransko sup izkušnjo, ki ti jo ponuja sup deska RUBIK 10’6 33” 6”. Z malo čarovnije pa postaneš še jadralec na deski. Kako? Premišljeno integriran mehanizem na sredini deske ti omogoča, da vanj vstaviš jadro in postaneš pravi windsurfer. Dodatni smernik ti bo v vetru pomagal držati smer.

SUPAJ IN JADRAJ. Z Rubik WINDSUP 10'6"33"6"!

Ne zamudi neverjetne dogodivščine na sup deski. Stopi na Rubik WINDSUP in izkusi raznovrstne sup dogodivščine.

Posebnosti

KI RUBIK NAREDIJO POSEBNO
 • STINGER
  REINFORCED
 • LIGHTWEIGHT
  DESIGN
 • KAYAK
  ADAPTABILITY
 • WINDSURF
  READY

Tehnične

podrobnosti
Nosilnost (kg): 220
Prostornina (l): 322
Dolžina (cm): 320 (10'6")
Širina (cm): 83,8 (33")
Debelina (cm): 15 (6")
Teža deske (kg): 9,5

Paket Rubik WINDSUP vsebuje vse

ZA SUPER IZKUŠNJO

Z nakupom AZULboards napihljive sup deske dobiš vse za super vodno doživetje. S praktičnim in udobnim nahrbtnikom lahko svoj AZULboards napihljivi sup neseš tudi na najbolj skrite kotičke. Vanj lahko spraviš priloženo varnostno vrvico in veslo. S tlačilko z dvosmernim delovanjem lahko vse moči prihraniš za veslanje. Pri obojestranskem napihovanju 1,8l + 1,8l namreč doseže 15 psi, pri enostranskem napihovanju 1,8l pa 26 psi. Super za vse, ki jim dvigovanje uteži za napihovanje supa ne diši. Da boš vedno brez skrbi, pa v priročnem setu za popravila najdeš obliže v barvah desk in lepilo za hitra popravila.

TE ZANIMA OSTALA PONUDBA AZULBOARDS SUP DESK?

Seveda te zanima ostala ponudba :)