Menu Zapri menu

10'6" 33" 6"

RUBIK

Garancija: 3 LETA

možnost tudi obročnega nakupa !

Obseg uporabe

Allround
Hitrost
Stabilnost
Izkušnje
Smer

ALL ROUND OBLIKA
PRIMERNA ZA VSE NIVOJE SUPANJA

Vsestranska sup deska RUBIK ti je pisana na kožo, če želiš preizkusiti različne aktivnosti na deski. Mirna voda ali razburkani valovi, RUBIK prenese vse. Zaradi izredne stabilnosti, ki ti jo deska omogoča, boš tudi ti kos vsemu.

VRHUNSKA TEHNOLOGIJA
ZA VRHUNSKO DOŽIVETJE

Deska AZULBOARDS Rubik 10'6" 33" 6" izstopa zaradi svoje oblike, ki zagotavlja izjemno trdnost supa. Pri nizkem tlaku med 11 in 15 PSI je pripravljena za uporabo, kar olajša postopek napihovanja. S sredico Drop-stitch spada med najkvalitetnejše v industriji. Ta napihljiva sup deska je del prestižne znamke AMANZI, ki slovi po uporabi vrhunskih materialov in napredni tehnologiji.

VSEMOGOČNA DESKA
ZA VSESTRANSKO DOŽIVETJE

Se ne moreš odločiti, katera deska ti je najbolj pisana na kožo? Izberi desko RUBIK. Na njej boš lahko preizkusil/a vsestranskost sup rekreacije: supanje solo ali supanje v tandemu, jogo, pilates... Deska je zasnovana tako, da omogoča izjemno stabilnost. Je lahka, zato jo bo tudi otrok brez težav obvladal v vodi. Opremljena je z vsemi dodatki višjega cenovnega razreda po vzoru serije AMANZI. Pa še to. Na desko lahko integriraš sedež za kajak, opremiš se s kajkaškimi vesli in sup desko preprosto preobraziš v kajak.

SUPAJ VSESTRANSKO. Z Rubik 10'6"33"6"!

Ne zamudi neverjetne dogodivščine na sup deski. Stopi na Rubik in izkusi raznovrstne sup dogodivščine.

Posebnosti

KI RUBIK NAREDIJO POSEBNO
 • STINGER
  REINFORCED
 • LIGHTWEIGHT
  BUILD
 • HIGH
  LOAD
 • KAYAK
  ADAPTABILITY

Tehnične

podrobnosti
Nosilnost (kg): 220
Prostornina (l): 322
Dolžina (cm): 320 (10'6")
Širina (cm): 83,8 (33")
Debelina (cm): 15 (6")
Teža deske (kg): 9,3

Paket Rubik vsebuje vse

ZA SUPER IZKUŠNJO

Z nakupom AZULboards napihljive sup deske dobiš vse za super vodno doživetje. S praktičnim in udobnim nahrbtnikom lahko svoj AZULboards napihljivi sup neseš tudi na najbolj skrite kotičke. Vanj lahko spraviš priloženo varnostno vrvico in veslo. S tlačilko z dvosmernim delovanjem lahko vse moči prihraniš za veslanje. Pri obojestranskem napihovanju 1,8l + 1,8l namreč doseže 15 psi, pri enostranskem napihovanju 1,8l pa 26 psi. Super za vse, ki jim dvigovanje uteži za napihovanje supa ne diši. Da boš vedno brez skrbi, pa v priročnem setu za popravila najdeš obliže v barvah desk in lepilo za hitra popravila.

TE ZANIMA OSTALA PONUDBA AZULBOARDS SUP DESK?

Seveda te zanima ostala ponudba :)