Menu Zapri menu

10' 32" 6"

JUGGLER

Garancija: 3 LETA

možnost tudi obročnega nakupa !

Obseg uporabe

Allround
Hitrost
Stabilnost
Izkušnje
Smer

VSESTRANSKA ZABAVA
NA VODI

Odkrijte vsestransko SUP desko JUGGLER, popolno za raziskovanje različnih dejavnosti na vodi. Ne glede na to, ali gre za mirna jezera ali odprto morje, se JUGGLER prilagodi brez težav. Zaradi svoje kompaktne velikosti je enostavna za prevoz in shranjevanje, kar jo naredi idealno za poletne dogodivščine.

KOMPAKTNA IN PRAKTIČNA
POPOLNA SUP DESKA ZA ZABAVO

AZULBOARDS Juggler 10’ 32" 6" je popolna izbira za vse ljubitelje veslanja. Zaradi svoje kompaktne velikosti jo lahko prenašate in shranjujete brez težav, kar vam omogoča, da se odpravite na vodo kadarkoli in kjerkoli. Z nizkim tlakom med 11 in 15 PSI je hitro napihnjena, pripravljena za veslanje. Z inovativno sredico Drop-stitch, ki je med najkvalitetnejšimi v industriji, je ta SUP deska sinonim za vrhunsko kakovost. Kot del znamke Amanzi, ponuja izjemno razmerje med ceno in kakovostjo. Pripravite se na nepozabno izkušnjo na vodi z AZULBOARDS Juggler!

VSESTRANSKA DESKA
ZA VSE GENERACIJE IN AKTIVNOSTI

Ne morete se odločiti, katera deska bi bila najbolj primerna zate? Izberite desko JUGGLER. Idealna za družinske aktivnosti, zasnovana z izjemno stabilnostjo in plovnostjo glede na svoje dimenzije. Zaradi svoje lahke konstrukcije in volumna jo bo obvladal tudi otrok. Opremljena z vsemi dodatki višjega cenovnega razreda, kot pri seriji Amanzi. Poleg tega pa lahko na desko integrirate sedež za kajak, dodate dvojno veslo in jo preprosto spremenite v kajak.

SUPAJ VSESTRANSKO. Z Juggler 10' 32" 6"!

Ne zamudi neverjetne dogodivščine na sup deski. Stopi na Rubik in izkusi raznovrstne sup dogodivščine.

Posebnosti

KI RUBIK NAREDIJO POSEBNO
 • STINGER
  REINFORCED
 • LIGHTWEIGHT
  BUILD
 • KAYAK
  ADAPTABILITY
 • ENHANCED
  MANEUVERABILITY

Tehnične

podrobnosti
Nosilnost (kg): 180
Prostornina (l): 276
Dolžina (cm): 305 (10'0")
Širina (cm): 81,3 (32")
Debelina (cm): 15 (6")
Teža deske (kg): 8,5

Paket Juggler vsebuje vse

ZA SUPER IZKUŠNJO

Z nakupom AZULboards napihljive sup deske dobiš vse za super vodno doživetje. S praktičnim in udobnim nahrbtnikom lahko svoj AZULboards napihljivi sup neseš tudi na najbolj skrite kotičke. Vanj lahko spraviš priloženo varnostno vrvico in veslo. S tlačilko z dvosmernim delovanjem lahko vse moči prihraniš za veslanje. Pri obojestranskem napihovanju 1,8l + 1,8l namreč doseže 15 psi, pri enostranskem napihovanju 1,8l pa 26 psi. Super za vse, ki jim dvigovanje uteži za napihovanje supa ne diši. Da boš vedno brez skrbi, pa v priročnem setu za popravila najdeš obliže v barvah desk in lepilo za hitra popravila.

TE ZANIMA OSTALA PONUDBA AZULBOARDS SUP DESK?

Seveda te zanima ostala ponudba :)