Menu Zapri menu

11'6" 33" 6"

JOKER

Garancija: 3 LETA

možnost tudi obročnega nakupa !

Obseg uporabe

Allround
Hitrost
Stabilnost
Izkušnje
Smer

TOUR OBLIKA
PRIMERNA ZA DOLGE RAZDALJE

Si dolgoprogaš/ica? Potovalna deska JOKER bo potešila tvojo željo po daljših sup izletih. Poleg tega pa odlično funkcionira tudi na krajših sup podvigih. Zaradi svoje velikosti ni nič manj igriva in okretna kot »all-around« deske.

VRHUNSKA TEHNOLOGIJA
ZA VRHUNSKO DOŽIVETJE

Deska AZULBOARDS Joker 11’6 33" 6" izstopa zaradi svoje oblike, ki zagotavlja izjemno trdnost supa. Pri nizkem tlaku med 11 in 15 PSI je pripravljena za uporabo, kar olajša postopek napihovanja. S sredico Drop-stitch spada med najkvalitetnejše v industriji. Ta napihljiva sup deska je del prestižne znamke AMANZI, ki slovi po uporabi vrhunskih materialov in napredni tehnologiji.

SUPANJE
NA DOLGE PROGE

Sup deska JOKER zaobjema vse značilnosti in funkcionalnosti deske RUBIK 10’6 33” 6”. Za razliko od RUBIK 10’6 33” 6” supa je JOKER malenkost daljša deska in oblike »tour«. Kaj to pomeni? To pomeni, da njena dolžina in oblika pripomoreta k večji plovnosti in večji nosilnosti. Zato je več kot primerna za daljše izlete po vodni gladini solo ali v družbi. Na njej pa boš lahko preizkusil/a vse sup vragolije, ki jih lahko izvajaš na sup deski RUBIK 10’6 33” 6”.

SUPAJ VSESTRANSKO. Z Joker 11’6 33" 6"!

Ne zamudi neverjetne dogodivščine na sup deski. Stopi na Rubik in izkusi raznovrstne sup dogodivščine.

Posebnosti

KI RUBIK NAREDIJO POSEBNO
 • STINGER
  REINFORCED
 • LIGHTWEIGHT
  DESIGN
 • KAYAK
  ADAPTABILITY
 • EXTENDED
  WATERLINE

Tehnične

podrobnosti
Nosilnost (kg): 230
Prostornina (l): 354
Dolžina (cm): 350,5cm (10'6")
Širina (cm): 83,8 (33")
Debelina (cm): 15 (6")
Teža deske (kg): 9,8

Paket Joker vsebuje vse

ZA SUPER IZKUŠNJO

Z nakupom AZULboards napihljive sup deske dobiš vse za super vodno doživetje. S praktičnim in udobnim nahrbtnikom lahko svoj AZULboards napihljivi sup neseš tudi na najbolj skrite kotičke. Vanj lahko spraviš priloženo varnostno vrvico in veslo. S tlačilko z dvosmernim delovanjem lahko vse moči prihraniš za veslanje. Pri obojestranskem napihovanju 1,8l + 1,8l namreč doseže 15 psi, pri enostranskem napihovanju 1,8l pa 26 psi. Super za vse, ki jim dvigovanje uteži za napihovanje supa ne diši. Da boš vedno brez skrbi, pa v priročnem setu za popravila najdeš obliže v barvah desk in lepilo za hitra popravila.

TE ZANIMA OSTALA PONUDBA AZULBOARDS SUP DESK?

Seveda te zanima ostala ponudba :)