AZULBOARDS

VSESTRANSKE OBLIKE

IZBERI SVOJO SUP DOGODIVŠČINO

AZULBOARDS SUP DESKE
ZA PRVE IN NADALJNJE SUP KORAKE

Serija AZULBOARDS je zate, ki se prvič želiš postaviti na SUP desko. In zate, ki se rekreativno navdušuješ nad supanjem. In za vaju dva, ki si želita deliti sup izkušnjo v dvoje. In tudi za vas, ki si želite družinske dogodivščine. Predvsem pa za vse vas, ki si želite vsestranske rekreacije na sup deski. Sup deske odlična izbira za vse, ki si želite kakovost po dostopni ceni.

KAKOVOSTNI MATERIALI, ZDRUŽENI V CELOTO

Z VRHUNSKO TEHNOLOGIJO ZA MAKSIMALNO TRDNOST SUP DESKE

V OBLIKAH AZULBOARDS SE SKRIVATA STABILNOST IN TRDNOST
NE PA TUDI ZAŠČITA PRED MORSKIMI PSI

Na sup deskah AZULBOARDS je ujeti ravnotežje mala malica. Ker so neverjetno stabilne, bi še šivanka na njih stala pokonci. Pri ohranjanju ravnotežja ti bo pomagal širši kvadratni zadek desk. Če se ti kljub temu pripeti padec v vodo, se boš hitro in enostavno lahko vrnil/a nazaj na desko. A pozor! Ne pozabi na varnostno opremo. In pazi se morskih psov!

PRILAGODLJIVE SUP DESKE
ZA SUP DOGODOVŠČINO PO TVOJEM OKUSU

Serija AZULBOARDS te bo navdušila. Ker boš lahko s posebnimi dodatki sup desko spremenil v kanu ali windsup. Osnovna sup deska ti bo predstavila užitek supanja. S posebnim sedežem, nameščenim na sup desko, boš pristala v kanuju. Če pa si na desko namestiš posebno jadro, si že na windsupu. Noro, kajne? Preobrazi sup desko po svojem okusu.

SKRBNO PREMIŠLJENI FUNKCIONALNI DETAJLI

MALENKOSTI, KI SUP IZKUŠNJO NAREDIJO ŠE BOLJŠO
 • DESKA POLNO FUNKCIONALNA ŽE PRI 7 PSI

  Ojačitev »string« omogoča, da je sup polno funkcionalen pri 7-12 PSI. Pri tem je priporočljiva teža veslača 50-110 kg. Skupna nosilnos sup deske pa je kar 200+ kg.

 • MOČNI TRAKOVI

  Bi rad/a s seboj na sup dogodovščino vzel/a nekaj manjših stvari? Vzemi! In jih zavaruj z močnimi trakovi. Elastični trakovi so gosto vpeti v sup. Zato boš lažje fiksiral/a svojo prtljago na sup deski.

 • KAKOVOSTNA PODLOGA

  EVA podloga je nedrseča in mehka. Obvarovala te bo pred številnimi zdrsi. Tvoje noge pa bodo prav hvaležne mehkobi, ki jo EVA podloga nudi.

 • VEČNAMENSKI ROČAJI

  Sprednji ročaj ti bo olajšal prenašanje sup deske. Če boš supal/a v dvoje, bo super oprijemalo za sopotnika. Če doživiš padec v vodo, ti bo pomagal, da se hitro vrneš na desko. Zadnji ročaj ima integriran jekleni obroč, na katerega boš lahko priključil/a varnostno vrvico.

 • JEKLENI D-OBROČI

  Integrirani jekleni D-obroči ti bodo prišli zelo prav. Na nosu supa so namenjeni pričvrstitvi trakov za prtljago. Na zadnji strani je D-obroč namenjen pritrditvi varnostne vrvice. Obroči ponujajo še dodane možnosti priklopa ali hrambe.

AZULBOARDS SUP DESK

ZA PRVE IN NADALJNJE SUP KORAKE
ALL ROUND

RUBIK 10’6 33” 6”

WINDSUP/KAJAK

RUBIK 10’6 33” 6”

TOUR

JOKER 11’6 33” 6”

VŠEČ SO TI NAŠI SUPI, PA NE VEŠ KATEREGA IZBRATI?

Ne skrbi. Mi vemo, katera sup deska bo ravno pravšnja zate. Ne, ne. Nismo vedeževalci. Če pa nam zaupaš svoje želje, bomo takoj vedeli, katera sup dogodivščina ti je pisana na kožo. Ne izgubljaj čas. Obrni se na nas.