Menu Zapri menu

11'6" 32" 6"

Aria

Garancija: 3 LETA

možnost tudi obročnega nakupa !

Obseg uporabe

Touring / Allround
Hitrost
Stabilnost
Izkušnje
Smer

TOURING OBLIKA
Primerna za vsakogar

Napihljiva TOUR deska AMANZI ARIA ti postreže s širokim spektrom uporabnosti samostojno ali v dvoje. Z enako širino kot naš ALLROUND model Jax je zelo stabilna, a opazno hitrejša. S špičastim in manj ukrivljenim nosom omogoča minimalen izpodriv vode in tesnejši stik z vodno površino. Z Ario dosežeš odlično drsenje z minimalnim trenjem. V primerjavi z AMANZI ZARYO je Aria še lažja za uporabo pri srednji valovitosti morja ali jezera. Z integriranim sprednjim prožnim smernikom in ravnim repom pa bolje drži smer.

INOVATIVNA TEHNOLOGIJA
EKSKLUZIVNA V-STRUKTURA

Najsodobnejši materiali in dovršena oblika Amanzi TOUR deske Aria ti zagotavljajo SUPer izkušnjo. Sredica deske drop-stitch sodi med najbolj kakovostne v industriji. Debelina 15 cm oz. 6" omogoča izredno čvrstost in plovnost že pri 13–17 PSI in ti prihrani napor pri napihovanju deske. Dodatno trdnost omogoča V-struktura. Naša edinstvena V-struktura nudi najvišjo zmogljivost supanja in pri tem ohranja smer in hitrosti. Napihljiva sup deska AMANZI Aria je del visokokakovostne serije AMANZI. V seriji AMANZI se poslužujemo vrhunskih materialov in uporabljamo napredno tehnologijo.

JEZERO IN MORJE
VALOVE VEDNO DOBRO REŽE

TOUR deska AMANZI ARIA je primerna za vsakogar, ne glede na stopnjo znanja. Nudi ti stabilno, hitro in natančno supanje, zato z Ario z lahkoto premaguješ srednje valovito jezersko ali morsko gladino. Super izkušnja v dvoje? TOUR deska AMANZI ARIA sprejme tudi sopotnika.

SUPAJ DLJE. Z ARIO!

Ne zamudi neverjetne dogodivščine na sup deski. Stopi na Ario in zaveslaj na dolge proge.

Posebnosti

KI ARIO NAREDIJO POSEBNO
 • ALLIGATOR
  VSESTRANSKOST
 • V-MODUL
  SPREDAJ
 • DVOSLOJNA FUSION
  TEHNOLOGIJA
 • U.S.
  FIN BOX
 • TOURING FIN AMANZI
  QUICK LOCK

Tehnične podrobnosti

Sup deske Aria
Nosilnost (kg): 150
Prostornina (l): 314
Dolžina (cm): 350,5 (11'6")
Širina (cm): 81,3 (32")
Debelina (cm): 15 (6")
Teža deske (kg): 9,8

Paket Aria vsebuje vse

ZA SUPER IZKUŠNJO

Z nakupom Amanzi napihljive sup deske dobiš vse za super vodno doživetje. S praktičnim in udobnim nahrbtnikom lahko svoj Amanzi napihljivi sup neseš tudi na najbolj skrite kotičke. Vanj lahko spraviš priloženo varnostno vrvico. S tlačilko z dvosmernim delovanjem lahko vse moči prihraniš za veslanje. Pri obojestranskem napihovanju 1,8l + 1,8l namreč doseže 15 psi, pri enostranskem napihovanju 1,8l pa 26 psi. Super za vse, ki jim dvigovanje uteži za napihovanje supa ne diši. Da boš vedno brez skrbi, pa v priročnem setu za popravila najdeš obliže v barvah desk in lepilo za hitra popravila.

TE ZANIMA OSTALA PONUDBA NAŠIH SUP IN FOIL DESK?

Seveda te zanima ostala ponudba :)