AMANZI

EKSPERTNE OBLIKE

EDINSTVENA V-STRUKTURA

NAPIHLJIVE SUP DESKE AMANZI
VISOKOKATEGORNICE MED SUPI

Če iščeš dovršeno sup desko, ne išči več. Napihljive sup deske AMANZI predstavljajo ravno to, kar iščeš - neprekosljivo zmogljivost in brezkompromisno kakovost. Na supu AMANZI se boš počutil/a kot profi. S kakovostnimi materiali v kombinaciji z inovativno tehnologijo smo premaknili meje zmogljivosti sup desk. Zato, da boš lahko suvereno užival/a v dinamičnih sup dogodivščinah sam/a ali v dvoje.

KAKOVOSTNI MATERIALI ZDRUŽENI V DOVRŠENO CELOTO

Z VRHUNSKO TEHNOLOGIJO ZA MAKSIMALNO TRDNOST SUP DESKE

OBLIKE ALL ROUND, TOUR, RACE
IZBERI SVOJO VRHUNSKO SUP IZKUŠNJO

Serija napihljivih sup desk AMANZI zajema različne oblike supov za različne sup izkušnje. Vsem pa je skupna vrhunska kakovost in tehnološka dovršenost. Supi AMANZI so preudarno oblikovani in so zaradi tega izjemno trdni in neverjetno zmogljivi. Širina sup desk je tista, ki ti bo med supanjem pomagala doseči dobro stabilnost. Če si začetnik, izberi obliko »all round«. Če si dolgoprogaš, izberi »tour«. Če si pravi profič supanja, izberi »race« raketo.

V-STRUKTURA TRUPA
EKSKLUZIVNO SAMO V SERIJI AMANZI

V serijo napihljivih sup desk AMANZI smo uvrstili supe s posebno oblikovanimi trupi. Le svetovna peščica uporablja podobno tehnologijo. Postopek izdelave zahteva najvišji nivo kakovosti in strokovnosti. Spodnja stran sup desk ima ukrivljeno obliko V, kar naredi deske izjemno trdne. To je še posebej dobrodošlo pri ozkih in dolgih deskah, če želimo ohraniti najvišji nivo kakovosti. Z V-strukturo smo neprekosljivo izboljšali hitrost in ohranjanje smeri. S posebno V-strukturo se ponašajo deske Aria, Zarya, Oroshi in Karr.

SKRBNO PREMIŠLJENI FUNKCIONALNI DETAJLI

MALENKOSTI, KI SUP IZKUŠNJO NAREDIJO ŠE BOLJŠO
 • MOČNI TRAKOVI

  Bi rad/a s seboj na sup dogodovščino vzel/a nekaj manjših stvari? Vzemi! In jih zavaruj z močnimi trakovi. Elastični trakovi so gosto vpeti v sup. Zato boš lažje fiksiral/a svojo prtljago na sup deski.

 • KAKOVOSTNA PODLOGA

  EVA podloga je nedrseča in mehka. Obvarovala te bo pred številnimi zdrsi. Tvoje noge pa bodo prav hvaležne mehkobi, ki jo EVA podloga nudi.

 • VEČNAMENSKI ROČAJI

  Sprednji ročaj ti bo olajšal prenašanje sup deske. Če boš supal/a v dvoje, bo super oprijemalo za sopotnika. Če doživiš padec v vodo, ti bo pomagal, da se hitro vrneš na desko. Zadnji ročaj ima integriran jekleni obroč, na katerega boš lahko priključil/a varnostno vrvico.

 • JEKLENI D-OBROČI

  Integrirani jekleni D-obroči ti bodo prišli zelo prav. Na nosu supa so namenjeni pričvrstitvi trakov za prtljago. Na zadnji strani je D-obroč namenjen pritrditvi varnostne vrvice. Obroči ponujajo še dodane možnosti priklopa ali hrambe.

Amanzi SUP DESKE

Tudi za najbolj zahtevne
TOUR

Zarya 12'6" 30" 6"

TOUR

Aria 11'6" 32" 6"

ALL ROUND

Jax 10'6" 32" 6"

ALL ROUND

Jax 10'8" 33" 6"

RACE

Karr 14' 26" 6"

RACE

Oroshi 14' 28" 6"

SAFETY

Rescue Board
12' 30" 6"

VŠEČ SO TI NAŠI SUPI, PA NE VEŠ KATEREGA IZBRATI?

Ne skrbi. Mi vemo, katera sup deska bo ravno pravšnja zate. Ne, ne. Nismo vedeževalci. Če pa nam zaupaš svoje želje, bomo takoj vedeli, katera sup dogodivščina ti je pisana na kožo. Ne izgubljaj čas. Obrni se na nas.